Такмичење „Играј безбедно“

Пројекат „Играј безбедно“ обухвата више активности. Једна од њих је национално такмичење за ученике VII и VIII разреда основне школе, свих разреда средњих школа, као и центара за таленте.

logo bezbedno

Ученици ће се такмичити у 7 различитих категорија: најбоља компјутерска игрица, литерарни рад, ликовни рад, презентација, плакат, фотографија/кратки филм и најактивнија школа и наставник. Литерарни, ликовни рад, Power Point презентација, плакат могу бити послати у пдф формату. Потребно је да школа пријави једног наставника који ће организовати такмичење у школи и томе посветити минимално један школски час на тему Безбедности деце на Интернету. Циљ је не само да се уоче опасности на Интернету и његов утицај на здравље ученика, већ и да се промовишу позитивни, креативни Интернет садржаји, који доприносе здрављу и образовању ученика.

Услов за учествовање је да сваки рад треба да има позитивну, хуману завршну поруку. Ученици могу сами да се пријављују преко сајта пројекта www.igrajbezbedno.org или наставници могу да пријаве екипе ученика. Позивамо школе да од најбољих радова организују изложбе у свом простору или на школском сајту, да позову локалне медије да их прате, а фотографије и извештаје пошаљу као прилог за такмичење за најактивнију школу. Радови се шаљу до 25.12.2013. године у 23:59h. Један ученик може да пошаље само један рад. Родитељ, наставник и и директор школе коју похађа ученик аутор најбољег првонаграђеног рада ће такође добити награде.

Текст и слика преузети са сајта http://igrajbezbedno.org/.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s