Постаните Микрософт наставник – експерт

Прошлог новембра, на Светском форуму Партнер у учењу у Прагу, Мајкрософт је објавио да наставља своје улагање у школе и наставнике кроз програм „Партнер у учењу“ (енг. Microsoft Partners in Learning), и у следећих 5 година са инвестицијом од још 250 милиона долара. Део овог програма је посвећен развоју и препознавању наставника широм света који могу да служе за пример другима у коришћењу технологија у настави и у развоју вештина 21. века код ученика, кроз тзв. Програм за иновативне наставнике (енг. Innovative Educator Program), који се спроводи кроз:

  • Професионални развој наставника: Квалитетно и скалабилно професионално усавршавање наставника, које омогућава да се кроз стручно усавршавање наставника делује на побољшање наставе и у коначном, на унапређивање исхода учења на страни ученика.
  •  Светска мрежа наставника: Могућност за наставнике да се повежу и сарађују са другим иновативним наставницима и са образовним експертима широм света.
  • Препознавање и награђивање иновативних наставника: Најиновативнији наставници и примери наставне праксе, из свих крајева света, се награђују и промовишу.

Из Микрософта поручују да су срећни што могу да објаве да је отворен Конкурс за пријаве наставника за учешће у програму за Наставничке експерте (енг. Microsoft Innovative Expert Educator)!

Детаљније о Конкурсу прочитајте на овој вези.

За више информација посетите и веб страну www.pil-network.com/expert Пријаве за програм примамо од априла до јула 2013 године.

 

Advertisements

One thought on “Постаните Микрософт наставник – експерт

  1. Повратни пинг: Десетогодишњица програма “Партнер у учењу” | уСавршени Нушић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s